Ryssland arrangerar VM

UFC-matcher att hålla koll på snart i 2020

När UFC väl börjar komma igång igen den nionde maj, kanske på en ö, så har UFC-fans världen över mycket att se fram emot. I den här artikeln kommer några av de största matcherna i år nämnas.

Tony Ferguson vs Justin Gaethje

Justin Gaethje är en fighter som aldrig ger upp och som alltid medför action. Han är även väldigt aggressiv utanför matcher. Detta i samband med Fergusons viljestyrka och kondition garanterar en legendarisk match. Matchen är planerad att hållas den nionde maj för UFC 249, tillsammans med många andra spännande matcher såsom Ngannou vs Rozenstruik.

Tony Ferguson vs Khabib Nurmagomedov

Matchen som vi alla väntat på är fortfarande en bra bit iväg, men UFCs talesman Dana White lovar att denna match kommer efter Ferguson vs Gaethje, om Ferguson vinner. Tony Ferguson tog sig ner till 70kg för matchen mot Khabib trots att den blev inställd och trots problem med muntorrhet och annat lidande. Det är den nivån av viljestyrka han besitter. Det lovar att vara en otrolig match eftersom båda atleter sammanlagt har vunnit över 20 matcher i rad i UFC, vilket är en otrolig prestation.

Max Holloway vs Alexander Volkanovski 2

Den första matchen gick inte så bra för Holloway, som förlorade sin titel till Volkanovski. Många argumenterar dock att Holloway fortfarande behövda återhämta sig från sin legendariska match med Poirier, och att vi i match nummer två kommer att se Holloway i all ära. Matchen är ryktad att hållas redan UFC 250.

Kommentarer inaktiverade för UFC-matcher att hålla koll på snart i 2020
ashe